Catering Härryda

Välkomna till Food Factory T & H AB - din lokala catering i Härryda. Vi serverar vällagad husmanskost, pasta och vegetariskt under lunchtid alla vardagar. Kvalité och bra råvaror är våra ledord när det gäller all mat som lagas på "fabriken". Öppet vardagar 11-14

Catering i Härryda | Food Factory T & H AB

VÄLKOMMEN TILL FOOD FACTORY

Food Factory T o H AB drivs sedan 1 september 2014 av Timo Korhonen och Henrik Malm. Restaurangen är belägen i en vacker tegelbyggnad på Fabriksvägen mitt i det gamla gemytliga fabriksområdet en kort promenad ifrån Mölnlycke centrum.

Vi serverar vällagad husmanskost, pasta och vegetariskt under lunchtid alla vardagar. Kvalité och bra råvaror är våra ledord när det gäller all mat som lagas på "fabriken". Öppet vardagar 11-14.

Förutom Dagens lunch vardagar har vi massor av annat att erbjuda er som kunder...

FESTER & KALAS

Food Factory arrangerar gärna era kalas, fester, bröllop, catering och andra tillställningar.
Under december månad dukar vi dessutom upp för en annorlunda jul på Food Factory.


CATERING TILL FEST

Vad är väl en fest utan god mat? Det är inte alla som vill stå flera timmar vid spisen innan festen och då är catering från Food Factory den perfekta lösningen. Vi hjälper både privatpersoner och företag med catering till deras fester, möten och evenemang. Vi har i första hand specialiserat oss på bufféer.

ÖLPROVNING

Företag, kompisgäng, kollegor boka en helkväll med ölprovning och guidad tur på bryggeri, avsluta med en god middag och er favorit från Lyckes sortiment.

Ta del av en guidad bryggerivisning och exklusiv ölprovning med Lyckebryggare. Prova 6 sorters Lycke-öl och kalte platte ingår, liksom en unik inblick i vad som händer bakom kulisserna inne på bryggeriet


FRUKOSTMÖTEN & FÖRELÄSNINGAR

Samla dina deltagare för ett frukostmöte eller föreläsning i den vackra gamla fabriksmiljön, men ändå med modern presentationsteknik på plats

Kolla gärna vår hemsida för mer info.

Kontakta oss gärna så hjälper vi er !

Välkomna till oss !

Adress: Fabriksvägen 12, 435 35 Mölnlycke
Telefon: 031-88 28 08
E-post: info@ffth.se

ÖPPETTIDER: Vardagar 11-14

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information